E-MePoganja

Mestna e-kolesa

Električna mestna kolesa CRUSSIS so namenjena za vožnjo po cestah in za nezahtevne strmine. Imajo vgrajeno odlično opremo priznanih svetovnih proizvajalcev kot so Shimano, Suntour, Tektro in Schwalbe. Mestno električno kolo imajo vgrajene tudi strehice in prtljažnik, ki omogočajo vožnjo tudi v slabšem vremenu in prevozu manjših tovorov.

Mestna električna kolesa CRUSSIS imajo vgrajene BAFANG električne motorje in sicer na zadnji in centralni pogon (BAFANG M400). Bafang M400 je z 80 Nm zmogljiv motor tudi za zahtevnejše terene medtem ko ima motor na zadnji pogon 35 Nm navora. Bafang motorji so vzdžljivi in narejeni v Evropi. Mestno električno kolo je namenjen kolesarjem in ljudem, ki želijo od kolesa nekaj več. Z njim boste vozili lažje in prevozili več kilometrov brez težav.

Preberite več

Električna mestna kolesa CRUSSIS so namenjena za vožnjo po cestah in za nezahtevne strmine. Imajo vgrajeno odlično opremo priznanih svetovnih proizvajalcev kot so Shimano, Suntour, Tektro in Schwalbe.

Mestna električna kolesa CRUSSIS imajo vgrajene BAFANG električne motorje in sicer na zadnji in centralni pogon (BAFANG M400). Bafang M400 je z 80 Nm zmogljiv motor tudi za zahtevnejše terene medtem ko ima motor na zadnji pogon 35 Nm navora. Bafang motorji so vzdžljivi in narejeni v Evropi.

Električna mestna kolesa CRUSSIS so razdeljena v dva razreda:

Serije CRUSSIS 1.17/1.18/1.12 in 2.8  predstavljajo vstopni razred gorskih električnih koles, ki pa ima že serijsko vgrajene:

  • prednje vzmetne vilice Zoom,
  • prestave Shimano Tourney s 7 prestavami in
  • prednje/zadnje V zavore Tektro.
  • Vgrajene blatnike, prtljažnik in prednje/zadnje luči.

Izbirate pa lahko med 2 modeloma s 26'' platišči (City 1.17 in 1.18), modelom s 28'' platišči (Country 1.12) in modelom s posebno nizkim vstopom (City 2.8). Poganja jih preizkušen električni motor BAFANG na zadnji pogon, ki je izdelan v Evropi. Premore 35 Nm navora za enostavno vožnjo. Je robusten in omogoča zanesljivo delovanje s 5 stopnjami pomoči. CRUSSIS električna kolesa za napajanje električnih motorjev uporabljajo PANASONIC ali SAMSUNG baterije in sicer lahko izbirate med dvema različnima kapacitetama, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja od 100 km pa do 130 km ob idealnih razmerah.

Serija CRUSSIS Country 7.8  je premium razred mestnih električnih koles za zahtevnejše kolesarje, ki ima že serijsko vgrajene:

  • prednje vzmetne vilice Suntour s 68 mm hoda,
  • prestave SHIMANO Acera z 8 prestavami in
  • prednje/zadnje disk zavore Tektro.

Crussis Country 7.8 ima 28'' platišča. Poganja jih preizkušen električni motor BAFANG M400, ki je izdelan v Evropi. Premore zavidljivih 80 Nm navora za enostavno vožnjo. Je izredno tih in omogoča skoraj neopazno zvezno prestavljanje pomoči motorja. CRUSSIS električna kolesa za napajanje električnih motorjev uporabljajo PANASONIC ali SAMSUNG baterije in že v seriji 7.8 lahko izbirate med dvema različnime kapacitetama, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja od 130 km pa vse do 150 km ob idealnih razmerah.

Električna gorska kolesa CRUSSIS so prefinjeno oblikovana, natančno izdelana in plod češke inovativnosti. Na trgu veljajo ''Best Buy'' nakup. Pomeni da za vaš denar dobite najboljšo kvaliteto, ki trenutno obstaja na trgu, kar potrjuje več kot 2.000 zadovoljnih uporabnikov po celi Sloveniji.

Nazaj na vrh
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh