E-MePoganja

E-skuterji

Električni skuterji so skuterji na električni pogon. V našem programu ponujamo električne skuterje, ki jih lahko vozite brez posebnega dovoljenja (največja hitrost do 25 km/h) ali z vozniškim izpitom za osebni avtomobil (največja hitrost do 45 km/h). Večina modelov ima tudi dve opciji baterije, ki zagotavlja običajni ali podaljšan doseg tudi do 140 km z enim polnenjem ob idealnih pogojih. Za vse električne skuterje iz naše ponudbe je mogoče pridobiti subvencijo 300 EUR.

Preberite več

Električni skuterji so običajni skuterji z električnim pogonom in baterijo, ki mu zagotavlja električno gorivo za delovanje motorja. V našem programu ponujamo električne skuterje, ki jih lahko vozite brez posebnega dovoljenja (največja hitrost do 25 km/h) ali z vozniškim izpitom za osebni avtomobil (največja hitrost do 45 km/h). Večina modelov ima tudi dve opciji baterije, ki zagotavlja običajni ali podaljšan doseg tudi do 140 km z enim polnenjem ob idealnih pogojih.

Za vse električne skuterje iz naše ponudbe je mogoče pridobiti subvencijo, ki še dodatno zniža že tako ugodne cene ter električni skuter naredi zanimiv za vsakodnevno vožnjo kot drugo prevozno sredstvo ali pa za izvajanje različnih transportov.

V svoji ponudbi ponujamo 3 serije različnih električnih skuterjev:

Električni skuterji vstopne serije SUNRA CRYSTAL so cenovno zelo ugodni električni skuterji, ki imajo vgrajen zmogljiv električni motor 1.500W in ki omogoča premagovanje tudi zahtevnejših klancev. Primeren je za vse vrste voznikov in ga je mogoče naročiti v verziji max. hitrosti 25 km/h (primeren tudi za mlajše voznike) kot tudi v verziji z max. hitrostjo 45 km/h. Omenjeni model ima dve opciji vgrajene baterije in sicer za doseg do 55 km ali do 140 km ob idealnih pogojih.

Električni skuterji premium serije predstavljajo modeli SUNRA ROBO in FD MOTORS F3/F3A so zmogljivi električni skuterji, ki imajo vgrajen zmogljiv električni motor 2.000 ali 3.000 W in ki omogoča premagovanje tudi najzahtevnejših klancev. Primeren je za vse vrste voznikov in ga je mogoče naročiti v verziji max. hitrosti 25 km/h (primeren tudi za mlajše voznike) kot tudi v verziji z max. hitrostjo 45 km/h. Omenjeni model ima dve opciji vgrajene baterije in sicer za doseg do 70 km ali do 140 km ob idealnih pogojih.

Električni skuter trikolesne serije predstavlja model DOOHAN i TANGO, ki je prvi trikolesni električni skuter pri nas in ima vgrajen zelo učinkovit in zmogljiv električni motor 1.500 W. Omogoča mu vožnjo po razgibanih in strmejših terenih ter je zaradi povečane stabilnosti izjemno varen med vožnjo. Naročiti ga je mogoče z max. hitrostjo 45 km/h in baterijo za doseg do 120 km.

Električni skuterji v našem programu so preverjeni in vzdržljivi. Na trgu veljajo ''Best Buy'' nakup, kar pomeni da za vaš denar dobite najboljšo kvaliteto. Elegantna ali športna oblika ter različne zmogljivosti pa vam omogočajo pravi izbor za vaše potrebe.

Nazaj na vrh
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh