E-MePoganja

PRODAJNI SALON E-MEPOGANJA

POGLEJ - IZBERI - PREVERI S POSKUSNO VOŽNJO - ODPELJI

Ko nakupovanje postane nepozabno doživetje !

Ko nakupovanje postane nepozabno doživetje !

V naših prodajnih salonih E-mepoganja boste deležni odlične prodajne izkušnje naših prodajalcev, ki se prilagodijo vašemu poznavanju ELEKTRIČNIH KOLES, ELEKTRIČNIH SKUTERJEV in DRUGIH IZDELKOV.

Ko nakupovanje postane nepozabno doživetje !

Ogled različnih modelov električnih koles in električnih skuterjev.

Prodajni svetovalec vam bo strokovno svetoval najbolj primerna električna kolesa in/ali električni skuter.

V prodajnem salonu imamo posebej izdelane panoje, kjer so prikazana električna kolesa in skuterji po posameznih razredih in namenih uporabe s slikami in informacijami o opremi.

Včasih se bojimo, da nam izbrani izdelek po nakupu ne bo ustrezal. Pri nas te bojazni ni. Električno kolo ali električni skuter lahko testirate v okolici prodajno razstavnega salona E-mepoganja, ki vključuje vožnjo po ravnini in po želji tudi na klancu.

Želim kupiti treking e-kolo, všeč mi je pa električno gorsko kolo. Tudi tukaj vam ponujamo rešitev. Z veseljem  bo priskočil na pomoč naš serviser in prilagodil vaš sanjski model za izbrani namen s prilagoditvijo krmila in nekaterih dodatkov (menjava gume, nosilca krmila, blatnikov ipd.).

Ko boste izbrali svoje idealno električno kolo ali električni skuter, sledi izbira možnosti plačila. Na voljo so vam:

- Gotovinsko plačilo

- Plačilo preko bančnega računa

- Plačilo preko POS terminala z bančno kartico

- Obročno plačilo z bančno kartico DINERS

- Obročno plačilo z aplikacijo LEANPAY

- Kombinacija omenjenih vrst plačil

Na koncu se lahko dogovorite za prevzem izdelka v prodajno razstavnem salonu ali dostavo s hitro pošto.

Ob zaključku prodajnega postopka boste deležni tudi prijetnih presenečenj, ki bodo polepšali spomin na ta dan in vam omogočili še večje veselje ob uporabi vašega izbranega električnega kolesa ali električnega skuterja.

V naših prodajno razstavnih salonih imamo razstavljene tudi kolesarske dodatke in nekatere druge izdelke, ki jih potrebujete za kolesarjenje in nosilce za transport električnega kolesa. Tako se boste lahko tudi dodatno opremili in kolesa tudi odpeljali na nosilcu za na avto.

Kje se nahajamo?

Naš razstavno prodajni salon lahkih električnih vozil E-MePoganja se nahaja na naslovu Pot heroja Trtnika 27a v Ljubljani. Samo 3 minute od obvoznice! Na voljo parkirišča in testni poligon okrog prodajnega salona.

Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh