E-MePoganja

Gorska e-kolesa

Električna gorska kolesa CRUSSIS so namenjena za vožnjo po razgibanih terenih. Imajo vgrajeno vrhunsko opremo priznanih svetovnih proizvajalcev kot so Shimano, RockShox, Maxxis in SRAM.

V letu 2023 imajo električna gorska kolesa CRUSSIS poleg električnih motorjev BAFANG vgrajene tudi električne motorje PANASONIC GX POWER PLUS in GX ULTIMATE. Gre za japonsko tehnologijo, ki navduši tako z navorom kot tudi tihim delovanjem in majhno težo. Panasonic motorji imajo vgrajeno tehnologijo pametnega delovanja, ki se v vsakem trenutku prilagaja zahtevam kolesarja. Električno gorsko kolo omogoča kolesarjem nepozabno izkušnjo med vožnjo ne glede na zahtevnost terenov. 

CRUSSIS gorska e-kolesa 2023
Preberite več

Električna gorska kolesa CRUSSIS so namenjena za vožnjo po razgibanih terenih. Imajo vgrajeno vrhunsko opremo priznanih svetovnih proizvajalcev kot so Shimano, RockShox, Maxxis in SRAM.

V letu 2023 imajo električna gorska kolesa CRUSSIS poleg električnih motorjev BAFANG vgrajene tudi električne motorje PANASONIC GX POWER PLUS in GX ULTIMATE. Gre za japonsko tehnologijo, ki navduši tako z navorom kot tudi tihim delovanjem in majhno težo. Panasonic motorji imajo vgrajeno tehnologijo pametnega delovanja, ki se v vsakem trenutku prilagaja zahtevam kolesarja.

Električna gorska kolesa CRUSSIS so razdeljena v tri razrede:

Serija CRUSSIS 7.8  je vstopni razred gorskih električnih koles, ki pa ima že serijsko vgrajene:

 • prednje vzmetne vilice Suntour s 100 mm hoda,
 • prestave SRAM Level z 9 prestavami in
 • prednje/zadnje disk zavore Shimano ali Sram (premera 160mm/180 mm).

Izbirate lahko med 4 modeli, ki imajo 27,5'' platišča (modela Atland in Guera) ali 29'' platišča (modela Largo in Fionna). Poganja jih preizkušen električni motor BAFANG M400, ki je izdelan v Evropi. Premore zavidljivih 80 Nm navora za enostavno vožnjo. Je izredno tih in omogoča skoraj neopazno zvezno prestavljanje pomoči motorja. CRUSSIS električna kolesa za napajanje električnih motorjev uporabljajo PANASONIC ali SAMSUNG baterije in že v seriji 7.8 lahko izbirate med štirimi različnimi kapacitetami, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja od 130 km pa vse do 200 km ob idealnih razmerah.

Serija CRUSSIS 8.8  je srednji razred gorskih električnih koles za zahtevnejše kolesarje, ki ma že serijsko vgrajene:

 • prednje vzmetne vilice RockShox s 100 mm hoda,
 • prestave SRAM SX Eagle z 12 prestavami in
 • prednje/zadnje disk zavore Shimano ali Sram (premera 160mm/180 mm).

Izbirate lahko med 4 modeli, ki imajo 27,5'' platišča (modela Atland in Guera) ali 29'' platišča (modela Largo in Fionna). Poganja jih odličen električni motor PANASONIC GX POWER PLUS japonske izdelave. Premore optimalnih 75 Nm navora z izjemno učinkovitostjo. Je lahek in tih ter omogoča natančno zvezno pomoč motorja med vožnjo. CRUSSIS električna kolesa za napajanje električnih motorjev uporabljajo PANASONIC ali SAMSUNG baterije in v seriji 8.8 lahko izbirate med dvema različnima kapacitetama, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja od 170 km pa vse do 200 km ob idealnih razmerah.

Serija CRUSSIS 9.8  je premium razred gorskih električnih koles za najzahtevnejše kolesarje, ki ma že serijsko vgrajene:

 • prednje vzmetne vilice RockShox s 100 mm hoda,
 • prestave SRAM SX Eagle z 12 prestavami in
 • prednje/zadnje disk zavore Shimano ali Sram (premera 160mm/180 mm).

Izbirate lahko med 4 modeli, ki imajo 27,5'' platišča (modela Atland in Guera) ali 29'' platišča (modela Largo in Fionna). Prav tako lahko izbirate med dvema električnima motorjema:

 • CRUSSIS električna gorska kolesa serije 9.8 poganja zmogljiv električni motor BAFANG M500, izdelan v Evropi. Premore izjemnih 95 Nm navora, ki se odzivajo na osnovi treh vgrajenih senzorjev. Senzor navora omogoča odzivanje motorja tudi na osnovi zaznave pritiska kolesarja na pedala, kar bistveno poenostavi vožnjo po razgibanih terenih.
 • CRUSSIS električna gorska kolesa serije PAN 9.8 poganja vrhunski električni motor PANASONIC GX ULTIMATE japonske izdelave. Premore izjemnih 95 Nm navora z izjemno učinkovitostjo. Je lahek in tih ter omogoča hipno prilagajanje pomoči motorja med vožnjo tudi po najzahtevnejših terenih. CRUSSIS električna kolesa za napajanje električnih motorjev uporabljajo PANASONIC ali SAMSUNG baterije in v seriji 9.8 lahko izbirate med dvema različnima kapacitetama, ki vam omogočajo vožnjo s pomočjo električnega motorja od 170 km pa vse do 200 km ob idealnih razmerah.

Električna gorska kolesa CRUSSIS so prefinjeno oblikovana, natančno izdelana in plod češke inovativnosti. Na trgu veljajo ''Best Buy'' nakup. Pomeni da za vaš denar dobite najboljšo kvaliteto, ki trenutno obstaja na trgu, kar potrjuje več kot 2.000 zadovoljnih uporabnikov po celi Sloveniji.

Nazaj na vrh
Povzetek košarice
Zapri
Nazaj na vrh